Online Etkinlik ve Canlı Yayınları Takip Edebileceğiniz 6 Platform

Sosyal izolasyon sebebiyle etkinliklerin birçoğu online platformlara taşındı. Biz de sizler için online etkinlikleri takip edebileceğiniz platformları yazdık.


Corona virüsüyle mücadeleye başladığımız ilk günden bu yana pek çok tedbir alındı. Bu tedbirler kapsamında ise sinema ve tiyatrolar kapatıldı, konser ve etkinlikler ise iptal edildi. Sosyal izolasyon uyguladığımız şu günlerde ise birçok kurum ve kuruluş, evlerinde kalan insanlara destek olmak amacıyla etkinliklerini ve şovlarını online platformlara taşıdı. Biz de sizler için online etkinlik ve canlı yayınları takip edebileceğiniz platformları listeledik. İşte online etkinlik platformları…


Pek çoğumuz corona virüsü salgını nedeniyle evlerimizde çok daha fazla zaman geçirmeye başladık. Ancak bu etkinliklerden uzak kalmak zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor.


İzolasyon sebebiyle evlerine kapanan vatandaşlara moral vermek isteyen pek çok kurum ve kuruluş etkinliklerini online platformlara taşıdı.

Online etkinlikleri ve canlı yayınları kolaylıkla takip edebileceğiniz platformalar bulunuyor. Bunları kullanarak kendinize bir etkinlik takvimi oluşturabilirsiniz. İşte online etkinlikleri takip edebileceğiniz 6 platform;

1. Partymag


Partymag dünya çapındaki etkinlikleri takip etmenizi sağlayan bir platform. Tüm online platformlardaki çeşitli etkinliklere Partymag adresinden ulaşabiliyorsunuz. Twitter’dan Instagram’a Twitch’ten Yotube’da kadar pek çok farklı platformdaki farklı kategorilerdeki etkinlikleri Partymag adresinden takip edebilirsiniz. Öte yandan Partymag’in mobil uygulaması da bulunuyor. Hem iOS hem de Android üzerinden ulaşılabiliyor. Partymag en iyi online etkinlik platformları arasında yer alıyor.

2. Biletino


Biletino’da da sağlıktan spora, sanattan iş hayatına kadar pek çok farklı kategoride yararlanmak isteyebileceğiniz etkinlikler yer alıyor. Biletino’da uzun vadeli olarak düzenlenebilecek etkinliklere de ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca siteye girip kendiniz de etkinlik oluşturabiliyor ve böylece organizasyonunuzun duyulmasını sağlayabiliyorsunuz.

3. #etkinlikvar


Sanattan spora, müzikten sinemaya kadar pek çok etkinliği takip edebileceğiniz #etkinlikvar sosyal medya hesapları üzerinden yapılan canlı yayınlara da ulaşmanızı ve takip etmenizi sağlıyor.

4. Eventbrite


Eventbrite’ta da tıpkı Partymag’de olduğu gibi dünya çapında etkinlikleri görebiliyorsunuz. Sitede ayrıca istediğiniz dilde ve kategoride filtreleme yapabiliyorsunuz. Yalnızca Türkiye’de değil dünya çapında da ünlü sanatçıların konserlerini ya da kültürel etkinlikleri kaçırmak istemiyorsanız Eventbrite’ı takip edebilirsiniz.

5. Meetup


2002 yılında kullanılan bu sosyal ağ ise; politika, kitaplar, oyunlar, filmler, sağlık, evcil hayvanlar, kariyer ve benzeri birçok alana ilgi duyan insanların bir araya gelerek oluşturduğu gruplara ulaşmasını sağlıyor. Yani bu uygulama aracılığıyla ortak noktanızın bulunduğu insanlarla tanışabiliyorsunuz. Meetup hem Android hem de iOS için indirilebiliyor.

6. Kommunity


Kommunity de diğer platfromlar gibi etkinlikleri görebileceğiniz, etkinlik gruplarına dahil olabileceğiniz ve bu etkinliklerin katılım durumlarını takip edebileceğiniz bir platform.
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu