Daha Etkileyici Bir Gülüş İsteyenlere: En İyi Diş Beyazlatıcı Ürünler

Daha parlak ve beyaz dişlere sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte son zamanların en etkili diş beyazlatma ürünleri...


Günümüzde güzellik standartları çok hızlı bir şekilde değişse de yüz yıllardır değişmeyen bir trend hala var: Beyaz ve parlak dişlere sahip olmak! Eski çağlardan bu yana pek çok insan, beyaz ve parlak bir gülüşe sahip olmak için çeşitli karışımlar denedi. Günümüzde de doğal ürünlerden profesyonel işlemlere, pek çok yöntem tercih ediliyor. Eğer siz de daha parlak ve sağlıklı bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Son zamanların en iyi diş beyazlatıcı ürünler listesini sizler için araştırdık ve derledik. İşte daha sağlıklı ve parlak bir gülüş için tercih edebileceğiniz en etkili diş beyazlatma ürünleri…

1. Luis Bien Aktif Karbon Beyazlatıcı Diş Macunu


Luis Bien Aktif Karbon Beyazlatıcı diş macunu, sararmış diş tabakasının temizlenmesine yardımcı olur ve daha beyaz dişlere kavuşmanızı sağlar. Ayrıca diş lekelerinin ve ağız kokusunun giderilmesinde de etkilidir. Oldukça beğeni toplayan bu diş macununu istediğiniz sonuca ulaşana kadar günde 2 kere, istediğiniz sonuca ulaştıktan sonraysa gün aşırı kullanmanız yeterli.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Curaprox White is Black Beyazlatıcı Diş Macunu


Curaprox White is Black Beyazlatıcı diş macunu, aktif karbon teknolojisi sayesinde dişlerinizdeki renk değişimini giderir. Üstelik ağartıcı içermez, dolayısıyla diş minesini yıpratmaz ve aşındırmaz. Kısa süre içerisinde daha beyaz dişlere kavuşmanızı sağlayan bu diş macununun fiyatı ise ne yazık ki rakiplerine göre bir hayli yüksek.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Curaprox Black Is White Diş Macunu


Curaprox Black is White diş macunu, dişleri aşındırmadan ve çizmeden temizlemeye yardımcı olur. Özellikle sigara içen ve çay-kahve tüketen kişiler tarafından tercih edilen Black is White, sararmaları giderir ve tartar oluşumunu engeller. Ek olarak Black is White’ın SLS, triklosan ve ağartıcı kimyasallar içermediğini de söyleyelim.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. CREST 3D White Brilliance Beyazlatıcı Diş Macunu


CREST 3D White Brilliance Beyazlatıcı diş macunu, 3 gün içerisinde yüzey lekelerinin %95’ini temizlemeyi vadediyor! Özgün içeriği sayesinde dişleri parlatan ve temizleyen 3D White Brilliance, ileride oluşabilecek lekelere karşı da koruma sağlıyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. CREST 3D White Radiant Mint Diş Macunu


CREST 3D White Radiant Mint diş macunu, 5 gün düzenli kullanım sonucunda diş yüzeyindeki lekeleri %90 oranında temizliyor. Zayıflamış mine yapısını yeniden oluşturuyor ve dişleri güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ek olarak 3D White Radiant’ın kavite ve tartarla mücadele etmek için de birebir olduğunu söyleyelim.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

6. Plus White Ekstra Peroksitli Beyazlatıcı Diş Macunu


Ekstra peroksit ile yüksek teknolojili bir beyazlatma formülü sunan Plus White Ekstra Peroksitli Beyazlatıcı diş macunu, lekelerden kurtulmak isteyenler için oldukça ideal. Kahve, çay ve tütün lekelerinden şikayetçiyseniz Plus White, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

7. White Glo Çay Ve Kahve Lekelerine Karşı Beyazlatıcı Diş Macunu


Kahve ve çay tüketiminden kaynaklı sararmaları hedef alan White Glo Çay Ve Kahve Lekelerine Karşı Beyazlatıcı diş macunu, Mikro-Wax koruma kalkanı sayesinde yeni lekelerin oluşmasını önlüyor. Bu sayede dişler, daha uzun süre beyaz ve parlak kalıyor. Ek olarak diş macununun diş temizleme kürdanı ve diş fırçasıyla birlikte geldiğini de söyleyelim.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

8. Opalescence Beyazlatıcı Etkili Diş Macunu


%20 oranında karbamid peroksit içeren Opalescence Beyazlatıcı Etkili diş macunu, hassas dişler için oldukça ideal. Hassas dişlerin etkili bir şekilde temizlenmesini, lekelerin ve sararmaların ise giderilmesini sağlayan bu diş macunu, düzenli kullanımda adeta harikalar yaratıyor!

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

9. R.O.C.S. Black Edition Kömür Özlü Beyazlatıcı Diş Macunu


Diş beyazlatıcı ürünler ve özellikle macunları dediğimizde akla gelen ilk isimlerden olan R.O.C.S., listemizin en dikkat çeken diş macunlarından biri. R.O.C.S. Black Edition diş macunu, patentli teknolojisinin yanı sıra dişlere beyazlık veren ve parlaklığını koruyan doğal kömür özleriyle zenginleştirilmiştir. Renklenmeye yol açan pigmentasyonu giderirken diş minesini cilalayan ve parlatan R.O.C.S. bu sayede bembeyaz dişlere kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

10. Arm&Hammer 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu


Diş minesini 3 tona kadar güvenle beyazlattığı klinik çalışmalarla kanıtlanan Arm&Hammer 3 Tona Kadar Beyazlatıcı diş macunu, karbonat ve mikro parlatıcı kristaller içeren özel formülü sayesinde lekeleri yok ediyor ve dişleri temizliyor. Özellikle sigara, kahve, çay ve kırmızı şarap lekelerinden şikayetçi olanların mutlaka denemesi gereken bir diş beyazlatma ürünü!

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

11. White Glo Sigara Lekelerine Karşı Beyazlatıcı Diş Macunu


Özellikle tütün lekelerini ve renk değişimlerini gidermek için kullanılan Diatomaceous Earth ile formüle edilen White Glo Sigara Lekelerine Karşı Beyazlatıcı diş macunu, diş minesini aşındırmadan nazik bir şekilde temizler. Bu sayede dişleri yumuşak bir şekilde beyazlatır. Ek olarak White Glo Sigara Lekelerine Karşı Beyazlatıcı diş macunu, sigara nedeniyle oluşan ağız kokusuyla da mücadele eder. Ürünün diş fırçası ve diş temizleme kürdanıyla birlikte geldiğini de söyleyelim.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

12. Fe Beyazlatıcı Diş Pastası


Diş pastalarıyla devam ediyoruz! Etkili bir beyazlık ve temizlik için tercih edilen Fe Beyazlatıcı Diş Pastası, tartar ve plak oluşumunu önler bu sayede dişlerin nazik bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Ek olarak ürün; çay, kahve ve sigara lekelerinde de etkili. Fe Beyazlatıcı Diş Pastası’nın florür etkisiyle diş minelerini güçlendirdiğini de söyleyelim.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

13. Dr Darcey Beyazlatıcı Diş Pastası


Düzenli bir şekilde kullanıldığında sigara, çay ve kahve lekelerini etkili bir şekilde temizleyen Dr Dacey Beyazlatıcı Diş Pastası, en popüler diş pastalarından biri. Diş minesini güçlendirerek kusursuz bir gülüş kazanmanıza yardımcı olan Dr Dacey Beyazlatıcı Diş Pastası, etkili bir ağız ve diş bakımı isteyenler için oldukça ideal.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

14. Fresh White Diş Parlatıcı Ve Beyazlatıcı Bakım Tozu


İçeriğindeki küçük kalsiyum karbonat partikülleri sayesinde hem dişleri temizleyen hem de güçlendiren Fresh White Diş Parlatıcı ve Beyazlatıcı Bakım Tozu, karanfil aromasıyla da büyük beğeni topluyor. Diş yüzeyindeki çay, kahve sigara lekeleriyle mücadele eden bu ürün, içeriğindeki B5 vitaminiyle diş etlerini güçlendiriyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

15. Jewval Lanbena Diş Parlatıcı Beyazlatıcı Solüsyon


Jewval Lanbena Diş Parlatıcı Beyazlatıcı solüsyon, diş taşlarını temizlemek için tercih edilen diş beyazlatıcı ürünler içerisinde yer alır. Solüsyonu bir pamuklu çubuk yardımıyla sorunlu bölgelere uygulayarak diş taşlarına veda etmeniz mümkün!

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

16. Smilelab Flash Hızlı Diş Beyazlatıcı Bant


Diş hekimleri tarafından geliştirilen özel formülüyle dişleri hızlı bir şekilde beyazlatan Smilelab Flash Hızlı Diş Beyazlatıcı Bant, yalnızca 15-20 dakika içerisinde daha beyaz dişler vadediyor! Ürün; paraben, triklosan ve SLS içermiyor. Ek olarak Smilelab Flash Hızlı Diş Beyazlatıcı Bantların hayvanlar üzerinde test edilmediğini ve vegan olduğunu da söyleyelim.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

17. Smilelab Signature Diş Beyazlatıcı Bant


Tıpkı diğer Smilelab bantları gibi diş hekimleri tarafından geliştirilmiş ileri düzey bir formüle sahip olan Signature Diş Beyazlatıcı Bant; daha beyaz, temiz ve sağlıklı bir gülüş sunuyor. Ksilitol içeren çok fonksiyonlu yapısıyla bakteri ve plak oluşumunu engelleyen bu bantlar, hassasiyet problemi olanlar tarafından da gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Ek olarak bantların paraben, SLS, triklosan içermediğini ve vegan olduğunu da söyleyelim.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

18. BIOAQUA Lazerli Diş Beyazlatıcı


Mavi LED ışık sayesinde diş rengini kısa süre içerisinde beyazlatan bu ürün, beyazlatıcı jel ile birlikte kullanılıyor. Dişleri kısa bir süre içerisinde birkaç ton beyazlatan BIOAQUA Lazerli Diş Beyazlatıcı, küçük boyutu ve hafifliği sayesinde hemen hemen her yerde kullanılabiliyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

19. Dpg 20 Minute Diş Beyazlatma Kiti


Diş beyazlatıcı ürünler listesindeki bir diğer ürün dişleri 8 tona kadar beyazlatmayı hedefleyen Dpg 20 Minute Diş Beyazlatma Kiti, ev şartlarında profesyonel bir bakım imkanı sunuyor. Oksijen etkisiyle dişleri derinlemesine temizleyen ve lekeleri ortadan kaldıran bu ürün, tıpkı BIOAQUA Lazerli Diş Beyazlatıcı gibi diş beyazlatma jeliyle birlikte kullanılıyor. Ancak BIOAQUA’nın aksine Dpg 20 Minute Diş Beyazlatma Kiti, diş beyazlatma jeliyle birlikte geliyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

20. Snow Smile Mavi Işık Diş Beyazlatıcı Kit


1 adet LED beyazlatıcı, 3 adet beyazlatma serumu, 1 adet bakım serumu ve 1 adet özel taşıma kılıfı içeren Snow Smile Mavi Işık Diş Beyazlatıcı Kit, bir diş beyazlatma kitinden beklediğiniz tüm ürünlere sahip. Günde 10 dakika kullanımla daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlayan bu kit, listemizin en dikkat çeken ürünlerinden biri.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

21. Magic Kit Diş Beyazlatıcı Leke Giderici


5 adet yedek başlık ve 1 adet kitle birlikte gelen Magic Kit Diş Beyazlatıcı Leke Giderici, 1 dakikada daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlıyor! Ekolojik bir tasarıma sahip olan ve hiçbir kimyasal içermeyen Magic Kit, bu sayede diş minesine zarar vermeden plakları ve lekeleri temizleyebiliyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

22. Staino Tooth Stain Eraser Diş Beyazlatıcı


Diş silgisi olarak da bilinen ve diş beyazlatıcı ürünler arasında yer alan Staino Tooth Stain Eraser, diş yüzeyinde oluşan lekelerle mücadele etmek için harika! Sigara, çay, kahve, kola, tütün ve şarap lekeleri için tercih edebileceğiniz bu diş beyazlatıcı ürün, özel formülü sayesinde kısa süre içerisinde lekeleri yok ediyor. Üstelik cepte taşınabiliyor ve her an her yerde uygulanabiliyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu