Kerimcan Durmaz'ın Binlerce Lira Ödediği Ultra Lüks Evi Kiraya Çıkarıldı, Ünlü Fenomen'in Maddi Sıkıntılar Nedeniyle Taşındığı İddia Edildi

50 bin TL depozito mu? 😅

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ı tanıyorsunuzdur. Kendisi özellikle son birkaç yıldır oldukça konuşulan bir isim.


Lüks yaşantısıyla da dikkat çeken Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz aylarda yeni bir eve taşınmış; YouTube'da da bu yeni evini takipçileriyle paylaşmıştı.


Lüks detaylarıyla dikkat çeken bu ev, geçtiğimiz günlerde kiraya çıkarıldı.


Kerimcan Durmaz'ın Mecidiyeköy Trump Towers'taki evi, 26 bin TL'lik kirasıyla dudak uçuklattı!


26. katta bulunan dairenin 4,500 TL aidatı, 50 bin TL de depozitosu var...


Tabii Kerimcan Durmaz'ın taşınması, dedikoduları da beraberinde getirdi. Zamazingo Kerimcan'ın bu ev için 18 bin TL kira ödediğini ve maddi açıdan zorluklar yaşadığı için taşındığını iddia etti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Dedikodu zamanı 😌 konumuz Kerimcan.. bugün aldığım bilgilere göre maddi açıdan zorluk çeken instagram fenomeni Kerimcan Durmaz taşınıyor. Kirada oturduğu eve 18 bin TL veren fenomen sanırım daha cüzzi rakamlarda ev arıyor kendine.. özel bir bankadan bir kere 100 bin TL, aradan çok geçmeden ikinci kez 200 bin TL kredi çekmiş. Anlam veremediğim konu ise; geleceğini düşünmeden anlık yaşayan lüks düşkünü ünlülerin , hiç mi akıllarına ya bir gün gelir kaynağım biterse diye kaygılanmıyorlarmı 🤔 ikinci sorum ise ; bu kadar yüksek kira verecek olan insan neden kendine ev almazki, kalıcı bir yatırım yapma amacıyla 🤷🏻‍♀️

Magazingo Şeyler (@zamazingo_sey)'in paylaştığı bir gönderi ()







Zenginin malı yine züğürdün çenesini yordu anlayacağınız...

Kerimcan'ın evini incelemek isterseniz YouTube videosunu şöyle bırakalım. 🎥

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu