Efsane Çizgi Dizi Taş Devri Yetişkinlere Özel Bölümleriyle Geri Dönüyor

7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Taş Devri geri dönüyor...


Liseliler bilmez 🙂, bir nesil Taş Devri ile büyüdü. Orijinal adı “The Flintstones” olan Amerikan yapımı çizgi dizi, Beti’den Vilma’ya, Fred’den Barnie’ye ve tabi Çakıl’a tüm karakterleriyle oldukça ilgi gördü. Yakında yeniden çekimlerine başlanacağı duyurulan çizgi dizi Taş Devri hakkında son haberleri sizler için derledik.

Taş Devri geri dönüyor


Hanna – Barbera Productions tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi 1960 – 66 yılları arasında ABC kanalında prime time’da tam 6 sezon yayınlandı. Dizi yayın hayatına son verdikten sonra beyaz perdede de karşımıza çıkan Taş Devri’ne olan ilgi biraz da özleme dönüşmüş olacak ki, ünlü yapım yeniden ve biraz farklı bir versiyonuyla yeniden izleyiciyle buluşacak.

Çizgi film karakterlerinden ilham alındı


Çizgi filmin karakterlerinden ilham alınarak hayata geçirilecek olan dizinin yayın tarihi henüz belli değil ancak yapımcılığını bu kez Warner Bros. Ve Brownstone Productions üstelenecek.

Bu kez yetişkinler için


7’den 70’e izleyen herkesin sevgilisi olan Taş Devri bu kez sadece yetişkinler için, +18 bir dille düzenleniyor.

Çok Yakında


Taş devri serisinin prodüksiyonu ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken, önümüzdeki yılın ikinci yarısında ekranlarda olacağına dair söylentiler var.

Heyecanla bekliyoruz…
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu