Amerika’daki Yaşamı YouTube’a Belgesel Tadında Taşıyan Kanal: Ebabil Tube

Ebabil Film, New York, Albany'de yer alan, sanatsal fotoğrafçılık ve 4K sinematik video hizmetleri sunan bir fotoğraf, video stüdyosu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

“Who is Mobbeatz?” On the first episode of The American Dream - Corona Days, we interviewed young and upcoming rapper Mobbeatz about his story and how Coronavirus affected his life. In this Hiphop music packed episode, you will hear brandnew songs from Mobbeatz and Gianlife. “Kim bu Mobbeatz?” Amerikan Rüyası - Korona Günleri 1. Bölüm'de, kariyeri yükselişte olan genç rapçi Mobbeatz'in hikayesi ve Korona günlerindeki zorlukları hakkında konuştuk. Hiphop severlerin ilgisini çekecek bu bölümde Mobbeatz'in hiç duyulmayan parçalarını da dinleme fırsatı yakaladık. İyi seyirler. #Amerika #usa #Türkiye #turkey #ebabiltube #ebabilfilm #stayhome #evdekal #amerikanrüyası #theamericandream #corona #covid19 #coronavirus #korona #koronavirüsü #amerikadakorona #usacovid19 #newyork #hiphop #beatmaker @mobbeatz @gianlife_ @razart

EbabilTube (@ebabiltube)'in paylaştığı bir gönderi ()



Ebabil Film, profesyonel bir yapımcılık şirketi olarak kurulduğu 2011 yılından beri New York, Massachusetts, Vermont, Connecticut eyaletlerinde faaliyet göstermektedirler. Düğün fotoğrafçılığının yanı sıra, türlü etkinlikler, konserler, özel günler, toplantılar ve konferanslar için de fotoğraf ve video hizmetleri sunuyorlar.

Yunus Yıldırım ve Sefa Karatekin tarafından kurulan Ebabil Film, şimdi de YouTube kanallarıyla korona günlerinde Amerika'yı ekranlarınıza getiriyor! 

Amerikan Rüyası ismiyle yayınlanan serinin ikinci sezonu Korona Günleri, Amerika'daki göçmenlerin korona mücadelesini reality show formatın anlatan bir dizi.

Dizinin birinci bölümünde kariyeri yükselişte olan genç rapçi Mobbeatz'in hikayesi ve Korona günlerindeki zorluklarını izliyoruz.




Hiphop severlerin ilgisini çekecek bu bölümde Mobbeatz'in hiç duyulmayan parçalarını da dinleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

İkinci bölümde ise "Boraccho" lakaplı Enes'in korona sürecindeki gündelik hayatına konuk oluyoruz.



Enes'le Walmart'a ve sokaktaki işportacıya gidip temizlik malzemeleri aldıktan sonra pizza dağıtmaya giderek, Korona sürecindeki çalışma koşullarını ve sıkıntılarını izliyoruz.

Korona'da Çok Uluslu Mangal Keyfi isimli üçüncü bölümde ise UPS'te kargoculuk yapan Pedram'la tanışıyoruz.



Korona sonrası yoğunlaşan ve gittikçe tehlikeli bir hal alan işinden bahsediyor. Sonrasında da Afganistan'dan gelen Ali ve Türkiye'den gelen İbrahim ile Jeep Wrangler'larıyla mangal yapmaya gidiyorlar.

Ebabil Tube, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tehlikesinin Amerika'da günlük hayata ve normal şartlarda zaten hayatı zor olan göçmenlere olan etkilerini belgesel tadında izleyebileceğiniz bir Youtube dizisiyle ekranlara getiriyor!


Üstelik her cuma yayınlanan yeni bölümleriyle! Eğer siz de Amerika'da gerçekten neler olduğunu merak ediyorsanız, EbabilTube kanalına abone olmayı unutmayın!

YouTube: Ebabil Tube

Instagram: instagram.com/ebabiltube
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu